
Топ-3 продуктів-антиоксидантів
Їсти, щоб не старіти! Топ-3 продуктів-антиоксидантів, що уповільнюють старіння!Лісові, волоські, арахіс та мигдаль…горіхи —справжня енергетична бомба! Або незамінне джерело антиоксидантів! Гранат! А ще низьковуглеводне харчування в тренді! Яку крупу обрати, аби їсти, стрункішати і молодіти?
Горіхи
Горіхи — джерело корисних жирів і мінералів. Вони підвищують рівень антиоксидантів в крові, знижують ризик появи атеросклерозу та мають протизапальні властивості. Тож, горіхи — на третьому місці нашого рейтингу продуктів-антиоксидантів!
Гречка
На другій сходинці рейтингу — гречка! З усіх злаків гречка — це незаміне джерело заліза та антиоксидантів. Саме тому гречку постійно рекомендують включати в раціон всім, хто хворіє на анемію!
Гранат
І нарешті перше місце — король плодів, соковитий і дуже корисний гранат! Продукт, що підвищує рівень гемоглобіну та регулює роботу шлунку. А ще гранат дуже важливий для здоров'я серця. Тож, додайте у свій раціон гранат і будьте здорові!.
Підведемо підсумки рейтингу продуктів-антиоксидантів: на третьому місці — горіхи, на другому — гречка, та очолює рейтинг —суперфудів гранат!
Якщо ви купили неякісні, прострочені або навіть небезпечні продукти, якщо ви зіткнулися з обманом та несправедливістю у сфері послуг — надсилайте свої скарги і пропозиції у «Корисну програму»: https://korysno.inter.ua/