
Топ-3 продуктів проти тромбозу
Тромб — це згусток крові у кровоносній судині чи порожнині серця. Він може збільшуватися у розмірах, відриватися та закупорювати судину. Це приводить до інфаркту чи інсульту.
Але існують продукти харчування, що здатні розчинити тромби та перешкодити їхній появі… Корисна програма пропонує Топ-3 продуктів проти тромбозу.
Сік
Отже, на третій сходинці нашого топу — улюблені напої дитинства — соки. Особливо зверніть увагу на томатний, гранатовий, виноградний та апельсиновий. Саме ці напої містять лікопін, вітаміни A, E, С , що розчиняють тромби та перешкоджають їхній появі.
Яблуко
Другу сходинку посідає — яблуко. Щоденне вживання цього фрукта зміцнить ваші судини, захистить від крововиливів та стане серйозною профілактикою серцево-судинних хвороб.
Цибуля
Першу сходинку посідає — цибуля! Цей овоч містить кверцетин, це потужний антиоксидант, здатний блокувати утворення тромбів. Науково доведено: люди, які регулярно вживають в їжу цибулю, не страждають від інфарктів і інсультів.
Підсумуємо! Топ – 3 продуктів проти тромбів! На третьому місці — соки, друге місце — в яблука, першу сходинку посідає пекуча цибуля!
Споживайте тільки свіже та якісне і не пропускайте Корисні дайджести від «Корисної програми».
Якщо ви купили неякісні, прострочені або навіть небезпечні продукти, якщо ви зіткнулися з обманом та несправедливістю у сфері послуг — надсилайте свої скарги і пропозиції у «Корисну програму»: https://korysno.inter.ua/
Повний випуск «Корисної програми» доступний за посиланням нижче: