Цю рослину китайський імператор Та Теоу проголосив священною!
Нещодавно в місці на кордоні Німеччини та Данії під час розкопок вчені знайшли рештки 1000-літньої риби. І дуже здивувались, бо така тут ніколи не водилася. Виявилось, рибу сюди завезли вікінги.
Коко Шанель полюбляла м’які сири. У неї був ексцентричний смак в їжі. Вона терпіти не могла запаху гострих страв.
А от до її щоденного меню входили печена картопля, ікра, сири камамбер та брі, червоне вино і шампанське.
Зараз — ранок. В Іспанії,щоб збадьоритися, вам запропонували би напій Бом-бон. Тут є згущене молоко, далі — кава та пінка з кави та льоду.
Без цього продукту не подають суші, його часто додають в чай і роблять неймовірно смачні імбирні пряники. Цей продукт—імбир!
Халва! Цей продукт з’явився на Сході 25 століть тому. І за цей час став невід’ємною частиною різноманітних східних обрядів.
Що спільного між мексиканцем, цим дивовижним крокодильчиком і авокадо. Інша назва авокадо — алігаторова груша.
Сьогодні будемо говорити про курку-гриль. Існує версія, що у середньовіччі коргі допомагали смажити м'ясо у трактирах. Собак запускали у спеціальні механізми, щоб ті бігли, крутили вертіл і, таким чином, смажили курей.
Катерина Медичі — хрещена цього смачного винаходу. Її кухар Пантереллі в 1553 році вигадав основний інгредієнт для цієї смакоти – заварне тісто. Треба сказати, що королеві випічка з новомодного тіста дуже сподобалася.
Як ви думаєте, виноград – це ягода чи фрукт? Ну звичайно ж ягода! До речі, одна з найрозповсюдженіших і найбільш улюблених усіма нами.